Pääsivu / 8 vuodenaikaa / Luontokuvailta ja näyttelyn avajaiset: Yhteinen perintömme ja matka halki kansallispuistojen

Luontokuvailta ja näyttelyn avajaiset: Yhteinen perintömme ja matka halki kansallispuistojen

Luontovalokuvaaja Tea Karvinen haluaa herättää valokuvillaan ihmisen kaipuun takaisin luontoon: ” Planeettamme on uskomattoman kaunis paikka ja ihminen voi saada luonnon keskellä valtavasti energiaa itselleen. Tieto lisää ymmärtämystä, mikä lisää luonnon kunnioittamista. Se puolestaan lisää halua suojella tätä arvokasta kotiamme”.

Milloin
torstai 07. Maaliskuuta 2013, 17.00
Yhteyshenkilön nimi Ylä-Lapin luontokeskus Siida
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0205 64 7740
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Helsingistä Kuusamoon kesällä 2011 muuttanut freelance-luontokuvaaja Tea Karvinen vaihtoi uutiskuvauksen luontovalo-kuvaukseen vuonna 2009. Entisenä eräoppaana paluu luontoon sujui helposti. Kamera on vienyt valokuva-journalismia opiskellutta Karvista ympäri maailmaa, mutta hän on kuvannut ahkerasti myös Suomen kansallispuistoja.

Luontoilta juhlistaa Karvisen valokuvanäyttelyn avautumista Luontokeskus Siidassa. Valokuvanäyttely on kunnianosoitus kansallispuistoille, ja näyttelyssä ovat esillä niin suomalaiset kuin kaukaisemmatkin kansallispuistot. Sekä näyttelyssä että luontoillassa nähdään kuvia muun muassa Grönlannista, Botswanasta ja Alaskasta.

Luontoillan yhteydessä päästään tutustumaan myös valokuvanäyttelyyn.

Tapahtuman järjestää Luontokeskus Siida.
Vapaapääsy

Tilauslinkki: http://www.siida.fi/sisalto/8-vuodenaikaa/luontokuvailta-ja-nyttelyn-avajaiset-yhteinen-perintmme-ja-matka-halki-kansallispuistojen/icalendar_export_event

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG