Pääsivu / 8 vuodenaikaa / Piilolan polun juhlavaellus Suomesta Norjaan

Piilolan polun juhlavaellus Suomesta Norjaan

Metsähallituksen Ylä-Lapin luontokeskus Siida järjestää yhdessä Ylä-Paatsjoen kansallispuistohallinnon kanssa ohjatun Piilolan polun 10-vuotis -juhlavaelluksen 30.8.-1.9.2019. Vaellus alkaa Suomen puolelta Vätsärin erämaa-alueelta ja päättyy Ylä-Paatsjoen kansallispuistoon Norjassa.

Milloin
30.08.2019
loppuu
01.09.2019
Yhteyshenkilön nimi Kirsi Ukkonen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0400 479 986
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Piilolan polun juhlavaelluksen reitti kulkee Suomen Nellimistä Norjan Sortbrysttjern-järvelle Vaggatemin kylään. Vaellus on ohjattu, mutta osallistujat toimivat vaelluksen ajan omalla vastuullaan.

Osallistujat vastaavat itse retkeilyvarusteistaan ja muonituksestaan sekä majoittuvat omiin telttoihinsa. Mikäli toivot jakavasi teltasta tai keittimen jonkun toisen osallistujan kanssa, vaelluksen järjestäjä pyrkii auttamaan tässä.

Osallistujilta peritään 50€:n maksu, ja se sisältää lähtöpäivänä lounaan Nellimissä sekä lounaan ja saunan päätöspäivänä Norjassa. Maksu sisältää myös bussikuljetukset Kirkkoniemestä Nellimiin ennen vaellusta ja vaelluksen jälkeen Ylä-Paatsjoen kansallispuistosta Ivaloon.

Osallistumismaksu laskutetaan heinäkuun alussa, ja maksun saavuttua osallistujille toimitetaan tarkemmat ohjeet ja vaelluksen aikataulut. Osallistumismaksua ei makseta takaisin, jos osallistuminen peruutetaan.

Suomesta mukaan mahtuu 24 ilmoittautunutta vaeltajaa. Norjassa on tilaa samalle määrälle osallistujia.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan pian ja se tulee näkyviin tähän ilmoitukseen.

Lisätietoa Piilolan polusta: https://www.luontoon.fi/piilolanpolku

Tilauslinkki: http://www.siida.fi/sisalto/8-vuodenaikaa/piilolan-polun-juhlavaellus-suomesta-norjaan/icalendar_export_event

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG