Pääsivu / 8 vuodenaikaa / WWF:n talkooleiri Lemmenjoen kansallispuistossa

WWF:n talkooleiri Lemmenjoen kansallispuistossa

WWF:n talkooleiri on kovaa työtä, mukavaa seuraa ja upeita maisemia. Talkooleiriläiset auttavat luontoa mahtavalla työpanoksellaan kunnostamalla erilaisia kohteita Lemmenjoen kansallispuistossa.

Milloin
03.08.2013
loppuu
11.08.2013
Yhteyshenkilön nimi www.wwf.fi
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Tervetuloa WWF Talkooleirille Inariin Lemmenjoen kansallispuistoon  3.–11.8.2013. Talkoissa luvassa on vanhojen vanhojen retkeilyrakenteiden purkua, portaiden tekoa, opasteviittojen pystytystä sekä retkeilyreittien kunnostusta ja merkintää. Kohde sopii erityisesti rakennustaitoisille leiriläisille.

WWF:n leireillä tehdään töitä kahdeksasta viiteen. Huippukuntoa ei vaadita, mutta kestävyyttä ja maastokelpoisuutta kylläkin. Alaikäraja on 18 vuotta, yläikäraja korvien välissä. Iltaisin perehdytään luontoharrastukseen, tarinoidaan nuotion loimussa, kalastellaan ja saunotaan. Lemmenjoella leirin tukikohta toimii Ravadasjärven kämppä ja saunominen ja peseytyminen tapahtuvat telttasaunassa.

Talkooleireille ilmoittaudutaan suoraan WWF Suomen kautta 21.3.2013 kello 9 alkaen. Olethan nopea, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja talkooleireistä ja ilmoittautumisesta löydät WWF Suomen sivulta (www.wwf.fi/talkooleirit).

Talkooleirin järjestää Maailman Luonnonsäätiö WWF.

Tilauslinkki: http://www.siida.fi/sisalto/8-vuodenaikaa/wwf-n-talkooleiri-lemmenjoen-kansallispuistossa/icalendar_export_event

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG