Pääsivu / Tiedotteet / Kairojen kaunis maa- kuvakonsertissa Hannu Hautala sekä Lasse Hoikka ja Souvarit

Kairojen kaunis maa- kuvakonsertissa Hannu Hautala sekä Lasse Hoikka ja Souvarit

keskiviikko 18. Maaliskuuta 2015, 08.48

Upeita luontokuvia ja elävää musiikkia yhdistetään, kun Ylä-Lapin luontokeskus Siida järjestää luontokuvakonsertin Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa Inarissa torstaina 16.4.2015 kello 18 alkaen. Lipunmyynti ainutlaatuiseen Kairojen kaunis maa -kuvakonserttiin on alkanut.

Kairojen kaunis maa- kuvakonsertissa Hannu Hautala sekä Lasse Hoikka ja Souvarit

Kairojen kaunis maa. Kuva: Tomi Valo

Luontokuvista vastaa suomalaisen luontokuvauksen ”grand old man”, kunniatohtoriksikin nimitetty Hannu Hautala. Sajoksen auditoriossa päästään Hannu Hautalan kuvien matkassa kauniille kairojen maille. Kuvakonsertissa on mukana myös enontekiöläisen Tomi Valon sekä Unto Viitamäen luontokuvia.

Kairojen kaunis maa-kuvakonsertissa kuullaan Souvareiden luontoaiheista elävää musiikkia. Lasse Hoikka ja Souvarit on yhtye, joka on jo lähes 40 vuotta kiertänyt tanssittamassa kansaa niin pohjoisen kuin etelänkin tanssilavoilla. Samantyyppinen Hautalan ja Souvareiden yhteiskonsertti on järjestetty Kuusamossa kerran aiemmin, hyväksi havaittua yhteistyötä haluttiin jatkaa ja nyt alojensa huippuosaajat nousevat jälleen yhdessä lavalle.

Lipunmyynti kuvakonserttiin on alkanut. Ennakkoliput ovat myynnissä Siidassa, Sajoksessa, Metsähallituksen asiakaspalvelupisteissä Ivalossa ja Saariselällä sekä www.lipputoimisto.fi-palvelussa. Ennakkoon lipun hinta on 25 e, ovelta tunti ennen konsertin alkua 30 e.

Kuvakonserttiin järjestetään menopaluu kuljetus Kiilopäältä, Saariselälta ja Ivalosta. Kuljetuksen hinta on 15 e. Paikan varmistamiseksi kuljetuslippu kannattaa hankkia etukäteen, kuljetuslippuja saa Metsähallituksen Ivalon ja Saariselän palvelupisteistä. Kuljetus lähtee Kiilopäältä kello 16.00, kiertäen Saariselän ja Ivalon kautta Inariin. Paluukuljetus lähtee kuvakonsertin jälkeen. Kuljetus järjestetään yhdessä Inarin kunnan kulttuuritoimen kanssa.

Metsähallituksen luontokeskus, Siida, Inarintie 46, 99870 Inari, puh. 0206 39 7740, siida@metsa.fi, www.siida.fi, www.luontoon.fi

Tehdyt toimenpiteet

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG