Pääsivu / Tiedotteet / Siidan tarjoamat edut lähialueen asukkaille

Siidan tarjoamat edut lähialueen asukkaille

maanantai 03. Joulukuuta 2018, 12.01

Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siida on muistanut vauvaperheitä Suomen saamelaisalueella jo vuodesta 2015 ilmaisella näyttelypääsylipulla sekä tarjonnut Inarin kuntalaisille vuosikorttia alennuttuun hintaan tämän vuoden. Molemmat näistä mukavista eduista jatkuvat myös vuonna 2019.

Miellyttäväksi perinteeksi muodostunut Suomen saamelaisalueen vauvaperheiden muistaminen ilmaisella näyttelypääsylipulla on tuonut vieraaksemme Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siidaan useita perheitä vuodessa. Sisäänpääsyyn oikeuttavien lahjakorttien jakelun hoidamme yhteistyössä Inarin kunnan äitiysneuvolan sekä Utsjoen, Enontekiö ja Sodankylä kuntien terveydenhoitajien kanssa.

Lahjakortilla vauvaperhe pääsee tutustumaan koko perheen voimin Siidan näyttelyihin. Lahjakortti on voimassa vuoden vauvan syntymästä ja oikeuttaa yhden kerran ilmaiseen Siidan sisäänpääsyyn. Näin haluamme toivottaa vauvaperheet tervetulleeksi tutustumaan oman kotiseudun historiaan, saamelaiskulttuuriin ja luontoon.

 

Pääsylipun hinnalla vuosikortti –kampanja julkaistiin Siidan 20-vuotisjuhlavuoden  kunniaksi. Inarin kuntalaiset ovat ottaneet kampanjamme tyytyväisinä vastaa, joten päätimme jatkaa etua, vaikka juhlavuosi päättyy. Näin me Siidassa haluamme toivottaa jatkossakin Inarin kuntalaiset yksin, yhdessä ja vieraiden kanssa lämpimästi tervetulleiksi meille Siidaan. Vuosikortilla on mahdollista vierailla meillä useammin, syventyä näyttelyihimme ja pistäytyä tuoreissa vaihtuvissa näyttelyissämme. Ulkomuseomme on avoinna nyt myös talviaikaan Siidan aukioloaikoina ja sään salliessa. Voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.  Vierailun lomassa on mukava kahvistella Sarritissa ja tehdä ostoksia Siida Shopissa.

Siidan vuosikortin hinta on Inarin kuntalaisille 10€/aikuinen (norm. 20 €) ja 5€/koululainen (norm. 10 €). Siidan vuosikortin voi lunastaa kyseiseen etuhintaan Siidasta aukioloaikoina. Siidan vuosikortti käy näyttelypääsylipusta myös Arktikumissa Rovaniemellä ja Tietomaassa Oulussa.

Huom. Inarin kunnan koululaiset pääsevät Siidaan ilmaiseksi ja tapahtumaliput normaalein hinnoin.

Siida - Saamelaismuseo ja luontokeskus, Inarintie 46, 99870 Inari, puh. 0400 898 212, www.siida.fi, siida@samimuseum.fi, siida@metsa.fi

Tehdyt toimenpiteet

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG