Pääsivu / Tiedotteet / Tutut Lapin laulut ja klassinen musiikki kohtaavat Inarin Siidassa

Tutut Lapin laulut ja klassinen musiikki kohtaavat Inarin Siidassa

keskiviikko 17. Elokuuta 2016, 13.26

Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus Siidassa soivat Lapin laulut perjantaina 9.9. klo 19 alkavassa konsertissa. Estradille nousee aviopari Seeli Toivio ja Heikki Sassi, joka on syyskuussa Lapin-kiertueellaan ja pysähtyy konsertoimaan Inarin Siidaan.

Tutut Lapin laulut ja klassinen musiikki kohtaavat Inarin Siidassa

Sellisti Seeli Toivio konsertoi syyskuussa Inarin Siidassa

Lahtelainen Seeli Toivio on huippusellisti ja laulaja. Toivio on esiintynyt myös ulkomailla, kuten New Yorkissa ja Japanissa. Heikki Sassi on Iistä kotoisin oleva bassolaulaja ja esiintynyt oppeerassa. Konsertin ohjelmassa on tuttuja Lapin lauluja Inarinjärvestä Haltin häihin, mutta myös muita lauluja sekä sellomusiikkia.

Seeli Toivio on sopraano ja konsertissa kuullaan lisäksi klassisia lauluja Jean Sibeliukselta ja Oskar Merikannolta sekä Toivion ja Sassin omasta tuotannosta.

Lipunmyynti alkaa ovaelta tuntia ennen konsertin alkua ja liput maksavat aikuisilta 15 euroa. Lapsille on vapaa pääsy. Konsertissa on myynnissä CD- ja DVD-levyjä.

Konsertti toteutetaan Yhteistyössä Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus Siidan kanssa. Siidan konsertin jälkeen ilta jatkuu Hotelli Inarissa  iskelmä- ja tangomusiikilla, jonka tahtiin saa tanssia iltamyöhään.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja:

http://www.seelitoivio.com

http://www.facebook.com/seeliheikki

Siida - Saamelaismuseo ja luontokeskus, Inarintie 46, 99870 Inari, puh. 0400 898 212, www.siida.fi, siida@samimuseum.fi, siida@metsa.fi

Tehdyt toimenpiteet

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG